Primarul comunei Castelu, Nicolae Anghel, nu renunta si vrea o schimbare la nivelul conducerii organizatiei PDL Constanta.

Anghel susţine că, după rezultatele dezastruoase obţinute de partid, dar şi pentru faptul că PDL nu mai are decât trei primari în judeţ, normal ar fi ca la conducerea organizaţiei să nu se mai afle Christian Gigi Chiru. Anghel il vede presedinte in locul lui Chiru pe fostul sef al Autoritatii Navale Romane, Paul Branza. Acesta a pierdut alegerile interne in partid in fata lui Gigi Chiru.

Constănţeanul Gheorghe Albu nu doreşte un nou mandat de secretar de stat la Minsterul Agriculturii, iar de astăzi nu mai ocupă această funcţie.

Preşedintele PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir a declarat pentru postul nostru de radio, faptul că la Ministerul Transporturilor va fi numit subsecretar de stat pe porobleme navale, Constantin Matei, fostul director al Autorităţii Navale Române.

În şedinţa de astăzi a conducerii PNL care se desfăşoară la Bucureşti se va lua în discuţie şi nominalizarea lui Bogdan Huţucă, şeful Direcţiei Generale de Finanţe Publice din Contanţa, pentru funcţia de vicepreşedinte al ANAF.

Prefectul Judeţului Constanţa, Eugen Bola a semnat în urmă cu câteva zile, ordinul de suspendare din funcţie a primarului oraşului Năvodari, Nicolae Matei.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu, a declarat pentru postul nostru de radio faptul că a solicitat Tribunalului Constanţa încă de la sfârşitul lunii decembrie o informare cu privire la situaţia juridică şi stadiul procesual al edilului de la Năvodari. Răspunsul instanţei, potrivit căruia, Nicolae Matei a fost suspendat din funcţie pe data de 9 ianuarie a venit săptămâna trecută, fapt pentru care, în prezent, viceprimarul Florin Chelaru a preluat toate atribuţiile care îi reveneau edilului. În plus, prefectul Eugen Bola a declarat că vor fi organizate alegeri electorale pentru Primăria Năvodari, numai dacă primarul va fi condamnat.